Η «οικογένεια» Dr. Brown’s είναι η κορυφαία σειρά προϊόντων που έχει κάνει τη βρεφική φροντίδα επιστήμη, με μοναδικά πλεονεκτήματα για την υγεία των νεογέννητων. Με την εφαρμογή της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και τη χρησιμοποίηση προηγμένων υλικών, τα προϊόντα Dr. Brown’s αντιπροσωπεύουν ιδανικά την ποιότητα που έχει ανάγκη κάθε οικογένεια για να νιώσει ασφαλής, ειδικά τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού. Σε άρτιες εγκαταστάσεις παραγωγής, με αυστηρούς τεχνικούς ελέγχους και με την καθοδήγηση καταξιωμένων επιστημόνων, η εταιρεία έχει καταφέρει να συνδέσει, όσο καμία άλλη, το όνομά της με την καινοτομία, σχεδιάζοντας συνεχώς λύσεις που καθιερώνουν νέα πρότυπα εξέλιξης στα προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης.

Τα πατενταρισμένα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s κατασκευάζονται από άριστο κι ασφαλές πλαστικό χωρίς BPA και δεν περιέχουν PVC, ενώ οι θηλές παράγονται από σιλικόνη ιατρικής χρήσης. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό σχεδιαστικών βραβείων και διακρίσεων, και φέρουν την καθολική αποδοχή της ιατρικής κοινότητας, αφού είναι η επιλογή που εμπιστεύονται όσοι ασχολούνται με την υγεία των βρεφών σε μαιευτήρια, κλινικές και παιδιατρικά κέντρα. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η αφοσίωση των μαμάδων, που επιλέγουν σταθερά τα μπιμπερό Dr. Brown’s για να διασφαλίσουν ότι τα μωρά τους τρέφονται σωστά και υγιεινά.


Ειδικά τα μπουκάλια Dr. Brown’s έχουν μοναδικά λειτουργικό σχήμα, σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τη μαμά στη διαδικασία του ταΐσματος και το μωρό στην ενίσχυση των διατροφικών πλεονεκτημάτων που προσλαμβάνει. Με αυτόν τον προσανατολισμό, η εταιρεία δαπανά μεγάλα ποσά κάθε χρόνο στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης, ώστε να διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν της επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός της επιτυχίας για το σήμα Dr. Brown’s μεταφράζεται σε ποιότητα κι ευκολία στο τάισμα, με ταυτόχρονη επίτευξη μοναδικού οφέλους για την υγεία του μωρού.

Τα περισσότερα μπιμπερό κι αξεσουάρ Dr. Brown’s παράγονται και συσκευάζονται στις ΗΠΑ, ενώ οι θηλές σιλικόνης κατασκευάζονται στη Γερμανία. Ανεξάρτητα από τον τόπο παραγωγής, όλη η σειρά προϊόντων αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρείας για άριστη ποιότητα, γεγονός που πιστοποιείται μέσα από συνεχείς ελέγχους, με βάση τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας που ισχύουν διεθνώς.

Επιλέγοντας τα προϊόντα Dr. Brown’s κάνετε το πιο σημαντικό βήμα για τη σωστή και χωρίς άγχη ανάπτυξη του μωρού σας, που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!

epistimi-texnognwsia-low